Over ons

Wij zijn AJ-Sports, jonge sportfanaten die een eigen sportmerk zijn gestart met het doel om sporten toegankelijk te maken voor iedereen.

We zijn in 2020 begonnen met het verkopen van sportartikelen in Nederland en België. Dit omdat we een gat in de markt en tevens ook een probleem in de markt zagen. Kwalitatieve betaalbare en laagdrempelige sportartikelen werden niet of nauwelijks aangeboden en wij wilden hier verandering in brengen. Daarnaast hopen we een steentje te kunnen bijdragen aan het reduceren van het huidig aantal mensen dat overgewicht heeft namelijk zo’n 50% van de Nederlandse bevolking is op dit moment.

AJ-Sports heeft een uitgebreid assortiment sportartikelen waaronder: fitness, yoga, cardiokrachttraining, blessure & herstel etc.

Het assortiment wordt maandelijks uitgebreid op basis van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de markt.

Daarnaast zijn we bewust bezig met het verduurzamen van ons bedrijf. We proberen door de producten zo compact mogelijk te verpakken de CO2 uitstoot te reduceren en hierdoor ook zo min mogelijk verpakkingsmateriaal te verspillen. Daarnaast bieden we ECO-friendly producten aan en proberen we ons assortiment hiermee uit te breiden.

Door hoge kwaliteit sportartikelen aan te bieden voor een betaalbare prijs maken we sporten toegankelijk voor iedereen.

Nick en ik bij Lisette

ONS TEAM

Rugstretcher zijaanzicht sideplank

Mede-eigenaar

Joeri Arts

Foam roller set 4 delig massageroller

Mede-eigenaar

Nick Lensen